Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ"

Μέσα σε κλίμα που κάθε άλλο παρά μαρτυρούσε τη γενικότερη απαισιοδοξία και αβεβαιότητα της εποχής, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Διακοπτού «Νέα Πνοή», πραγματοποίησαν το Σάββατο 5 Μαρτίου την αποκριάτικη χοροεσπερίδα τους στην ταβέρνα του Κώστα Κακκαβά στο Διακοπτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Βουτσινάκη και τα μέλη Βούλα Ρουφογάλη, Γιώτα Αγγελοπούλου, Βάσω Βούλγαρη και Μαρία Παπαγεωργίου, φρόντισαν με κάθε επιμέλεια για την επιτυχία της εκδήλωσης, ώστε όλοι οι προσκεκλημένοι να διασκεδάσουν μέσα σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Οι νόστιμοι μεζέδες, το άφθονο κρασί κι η όμορφη μουσική συνέβαλαν αποφασιστικά στο κέφι που δημιουργήθηκε και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερη νότα στη βραδιά έδωσαν οι πολυάριθμοι φίλοι, που ήταν ντυμένοι μασκέ κι οι οποίοι με την ζωντάνια και την ευθυμία τους χάρισαν αξέχαστες στιγμές σε όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού Φώτης Θεοδωρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας παναγιώτης Κομνηνός, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού Δημήτρη Γάτο, καθώς και ο τέως Δήμαρχος Διακοπτού Παναγιώτης Βασιλείου.

Και του χρόνου!