Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 31ο πέρασμα του Βουραϊκού.

Η συμμετοχή ήταν αυξημένη κι οι εκδρομείς, με τη βοήθεια και του καιρού, ευχαριστήθηκαν την όμορφη εκδήλωση.

Φέτος είχε και για το Διακοπτό ιδιαίτερη σημασία, εφόσον με τη δυναμική συμβολή του νέου Δήμου Αιγιάλειας και της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού, το χωριό έκανε αισθητή την παρουσία του τόσο κατά την πρωινή αναχώρηση των εκδρομέων από το σταθμό του οδοντωτού, όσο και κατά την επιστροφή τους μέχρι αργά το απόγευμα.

Οκτώ συνολικά συρμοί μετέφεραν σταδιακά τους εκδρομείς στη Ζαχλωρού απ' όπου ξεκίνησε κι η διαδρομή της κατάβασης μέχρι τα Νιάματα.

Κατά την αναχώρηση διανεμήθηκαν με ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού από μέλη των συλλόγων του χωριού "Φίλοι του Οδοντωτού" και "Νέα Πνοή" αναμνηστικά καπελάκια σε όσους συμμετείχαν, ενώ κατά την επιστροφή τους τους προσφέρθηκαν σακούλες με τοπικά προϊόντα (πορτοκάλια και λεμόνια).

Χαράς ευαγγέλια σήμανε και για τους καταστηματάρχες γύρω από το σταθμό η μαζική προσέλευση τόσων εκδρομέων, εφόσον είδαν με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος τα μαγαζιά τους γεμάτα.

Ελπίζουμε του χρόνου, με την αμέριστη συμπαράσταση του νέου Δήμου Αιγιάλειας και την προσωπική φροντίδα του δραστήριου Δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, η εκδήλωση να εμπλουτιστεί και με άλλες δραστηριότητες, που θα συμβάλουν περεταίρω στην ανάδειξη και προβολή του Διακοπτού ως ιδανικού προορισμού για αναψυχή, διακέδαση και διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου