Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Η "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πρόσφατη (29 Μαρτίου 2009) εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διακοπτού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στην Αθήνα, που περιελάμβανε παρακολούθηση της προβολής «Τα 7 Θαύματα του Κόσμου» στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, το πασίγνωστο «Πλανητάριο», επίσκεψη στην Ιερή Μονή Πεντέλης και στη συνέχεια πλούσιο γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.
Οι πολυάριθμοι εκδρομείς από το Διακοπτό και την Αθήνα που συμμετείχαν, έμειναν ενθουσιασμένοι από την επιλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά το τέλος της εντυπωσιακής προβολής στον ανακαινισμένο θόλο του Ιδρύματος, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και η ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο «Κρυφό Σχολειό» και στους χώρους του Μοναστηριού της Πεντέλης από τον γλαφυρό Αρχιμανδρίτη πατέρα Τιμόθεο Κιλίφη.
Αργά το απόγευμα οι εκδρομείς πήραν το πούλμαν της επιστροφής προς το Διακοπτό και πολλοί απ’ αυτούς δεν παρέλειψαν να ενθαρρύνουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για να προγραμματίσουν σύντομα την επόμενη εκδήλωση!
Όμορφες πράγματι στιγμές και ευκαιρίες για τους ανθρώπους της περιφέρειας να γνωρίσουν από κοντά χώρους και εκδηλώσεις της Αθήνας, που έχουν έντονο το στοιχείο του πολιτισμού, της ιστορίας, αλλά και της παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου